Jesień w kuchni. Co najlepiej gotować

Czytaj dalej
Fot. archiwum
Lidia Cichocka

Jesień w kuchni. Co najlepiej gotować

Lidia Cichocka

Kucharz i bloger kulinarny, Max Przybylski, promuje jesienne potrawy. W weekend będzie gotował zupę dyniową w skansenie w Tokarni i w Instytucie Dizajnu w Kielcach.

Z czym się panu kojarzy jesień w kuchni?
Z grzybami i ze zmianą diety. Z lekkich potraw, sałatek, przechodzimy na coś
bardziej konkretnego – z wędzonkami, pieczeniami.

Numer jeden w jesiennej diecie to dla pana...
Zdecydowanie grzyby. Staram się sam je zbierać, ale kiedy nie mam czasu lub w mojej okolicy nie ma grzybów, kupuję je na targu.

Jakie potrawy na jesień poleca znany bloger kulinarny i dlaczego? Sprawdź 

Pozostało jeszcze 73% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Lidia Cichocka

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.